Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов алфист търси помощ :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нов алфист търси помощ :)

Добър ден на всички.На скоро си купих Алфа Ромео 145 1.6 боксер-от което съм много доволен,но възникна следния проблем и виновникът съм аз(че несъм я обслужил (2000 км съм минал)).И така по същество, карам си аз вчера в големия дъжд всичко нормално.След като спрях да си пиина 1 кафенце докато отмине дъжда исках да си ходя и какво се случва:качвам се аз в колата и тръгвам да се прибирам и почна да ми свети ,и почна да придърпва колата помислих си ,че ми е свършил бензина и заредих и пак не се оправи.Пак си предърпваше и доста се спъна,от какво може да е проблема.Аз погледнах под капака и си проверих свещите и до звука на двигатела установих,че маи 1 ми свещ е издала багажа и трябва да ги сменям.Искам да попитам ,от какво може да е защото не съм много на "ТИ" с тези работи и сигурно преценката ми е грешна.Благодаря предварително Ако имам грешки в правописа се извинявам
    Last edited by pepo0; d.m.y г., 16:18.

Виж тая тема и кажи, което точно ти свети:
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=27463

Comment

Свети ми номер 13 на изображението-удивителния и по често към 2.5к-3.5к оборота .Не е от ръчната защото си е до долу.

Comment

Значи ти е ниско нивото на спирачна течност, трябва да долееш. Може да имаш и някъде спукан маркуч или да ти капе от долната помпа на съединителя. Като за начло си долей спирачна течност и след време ако пак пресветка имаш теч в системата.
        А това че ти придърпва е от нещо друго, не е свързано с пресветването на тази лампа

Comment

А някакви идеи за придърпването ? Защото сега немога да изляза като хората от някое по-натоварено кръстовище и яко ме псуваха днеска..
          Last edited by pepo0; d.m.y г., 16:51.

Comment

Ог буксата за ЕЛКОН се извлича изчерпателна информация за потенциалните проблеми... Надявай се да ти е запушено задното или средното гърне, щот ако се окаже че има проблем в инжекцията, МПС-то става за... ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ !!!
            ALFA 146 1.6 TWIN SPARK 2000 г. 120 к. с.

Comment

Първоначално публикувано от Nikinew Покажи съобщение
              Ог буксата за ЕЛКОН се извлича изчерпателна информация за потенциалните проблеми... Надявай се да ти е запушено задното или средното гърне, щот ако се окаже че има проблем в инжекцията, МПС-то става за... ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ !!!
              Е за какво трябва да плашиш човека само не разбирам

Comment

... Надявай се да ти е запушено задното или средното гърне, щот ако се окаже че има проблем в инжекцията, МПС-то става за... ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ !!!
                Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                Lancia Ypsilon '02

Comment

Маи маи е запушено гърнето ... Аве плаче тя за обслужване ама като няма пари,пък ми тря да я карам по работа и така ..

Comment

Първоначално публикувано от pepo0 Покажи съобщение
                    Маи маи е запушено гърнето ... Аве плаче тя за обслужване ама като няма пари,пък ми тря да я карам по работа и така ..

Колега, не знам от кой град си но наистина дай 20 лева за диагностика и поне ще разбереш за какво става въпрос.
                    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                    Lancia Ypsilon '02

Comment

айде айде вторични и диагностика. от водата са се намокрили леглата на свещите и му е ниско нивото на спирачната течност.
                      точка

Comment

Стига сте плашили човека. Кви вторични, кви пет лева

Колега, преди да ходиш на диагностики провери да не би да е влязла вода в леглата на свещите, както ти каза kolev. А най-добре си купи 4 нови свещи и ги смени, 20-ина лв са.
                        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                          Стига сте плашили човека. Кви вторични, кви пет лева

Колега, преди да ходиш на диагностики провери да не би да е влязла вода в леглата на свещите, както ти каза kolev. А най-добре си купи 4 нови свещи и ги смени, 20-ина лв са.
                          Да аз намерих малко пари и реших да сменя свещите.Утре в канала ще гледам кво става от долу,че така и несъм поглеждал как е картинката.Надявам се да не ми се доплаче Аве ще си я вкарам аз в ред количката лека по лека мерси за оказаната ви помощ.Ако възникне нещо ще питам
                          Иначе съм от Шумен

Comment

Първоначално публикувано от pepo0 Покажи съобщение
                            Да аз намерих малко пари и реших да сменя свещите.Утре в канала ще гледам кво става от долу,че така и несъм поглеждал как е картинката.Надявам се да не ми се доплаче Аве ще си я вкарам аз в ред количката лека по лека мерси за оказаната ви помощ.Ако възникне нещо ще питам
                            Иначе съм от Шумен
                            Koлега и аз съм от шумен и се занимавам с това.Ако няма къде да я закараш обади ми се,аз ще я погледна 0898648436.
                            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

А бе ти нещо Тука стана аман от разбирачи!
                              145 QV ex.
                              146 Boxer TOTAL ex.
                              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Working...
                              X